Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Eκοψαν στο μοντάζ τον «διάβολο - Ομπάμα»

Ο μαροκινός ηθοποιός Μοχαμέν Μεχντί Ουαζανί στον ρόλο του σατανά. Η ομοιότητά του με τον Μπαράκ Ομπάμα είναι προφανής.

Κόπηκαν σκηνές από την μεταφορά της «Βίβλου» στον κινηματογράφο όπου ένας ηθοποιός μοιάζει εκπληκτικά στον αμερικανό πρόεδρο


Οι σκηνές στις οποίες ένας ηθοποιός που παριστάνει τον σατανά μοιάζει εκπληκτικά στον αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, κόπηκαν από τη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη μίας τηλεοπτικής σειράς για τη ζωή του Ιησού. 


Οι παραγωγοί της ταινίας «Υιός του Θεού», που βασίζεται στην εξαιρετικά δημοφιλή μίνι σειρά του 2013 «Η Βίβλος», είπαν ότι αφαίρεσαν τα «προσβλητικά» πλάνα.

Ο μαροκινός ηθοποιός Μοχαμέν Μεχντί Ουαζανί, ο οποίος κατά γενική ομολογία τηλεθεατών και σχολιαστών θυμίζει πολύ τον Ομπάμα, δεν θα εμφανιστεί στη ταινία.

«Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω ότι ο διάβολος βρίσκεται στην αίθουσα του μοντάζ. Τώρα πρόκειται για μία ταινία για τον Ιησού, τον υιό του Θεού, και ο διάβολος δεν θα εμφανιστεί» είπε η παραγωγός Ρόμα Ντάουνι σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Hollywood Reporter.

Και προσέθεσε: «Κάποιος έκανε ένα σχόλιο ότι ο ηθοποιός που παριστάνει τον διάβολο μοιάζει με τον πρόεδρό μας και ξαφνικά τα μέσα ενημέρωσης τρελάθηκαν. Την επόμενη ημέρα, ενώ ήμουν βέβαιη ότι όλοι θα μιλούσαν για τον Ιησού, τελικά μιλούσαν για τον Σατανά».

Αθώο λάθος ή σκόπιμη επιλογή ηθοποιού, οι εικόνες του Ομπάμα και του Σατανά κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου από τον περασμένο Μάρτιο που άρχισε να προβάλλεται η μίνι σειρά από το History Channel στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η πρεμιέρα της ταινίας, διάρκειας δύο ωρών, στις ΗΠΑ έχει προγραμματιστεί για το επόμενο Σαββατοκύριακο.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τη γνώμη σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...