Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

To Κουαρτετο σε 4 κινησεις συνεχιζεται

To Κουαρτετο σε 4 κινησεις συνεχιζεται και την ερχομενη εβδομαδα...καθε βραδυ απο Τεταρτη ως Κυριακη καθε βραδυ στις 8 Τρικυ τρικ Σινε Κλαμπ Αιολου 48-50 - Μετρο Μοναστηρακι

O Γιαννης Μπακογιαννοπουλος έγραψε:

Το κουαρτέτο, μια μουσική σύνθεση για τέσσερα όργανα ή φωνές, γίνεται εδώ μια ερωτική σύνθεση τεσσάρων ανθρώπων: δύο μέσης ηλικίας και δύο νεαρών. Η είσοδος των νεαρών στον κόσμο των μεγάλων αναδεύει τα καθησυχασμένα νερά του έρωτα και δημι...ουργεί δίνες ερωτισμού. Οι ερωτικές πορείες δύο ανδρών και δύο γυναικών διασταυρώνονται, συνδιαλέγονται, απομακρύνονται και ξαναενώνονται με σκοπό την αναζήτηση του έρωτα, τον εντοπισμό των ερωτικών στιγμάτων κάτω από την μουσική σύνθεση του Ζμπίγκνιεφ Πράισνερ, του εξαιρετικού μουσικού συνθέτη, γνωστού μας κυρίως από τις ταινίες του Κρζίστοφ Κισλόφσκι.

Η Λουκία Ρικάκη κινείται στο πλαίσιο ενός σύγχρονου αστικού ψυχολογικού μελοδράματος. Με έντονα χρωματική φωτογραφία, με ατσαλάκωτη σκιαγράφηση των ηρώων της, με προσεγμένα ντεκόρ και με αισθησιακό ερωτισμό. Ένα ύφος που ενέχει και μια παράξενη απόσταση, μολαταύτα κατορθώνει να μην χάνει το νήμα της συγκίνησης και να δημιουργεί πειστικά το ερωτικό γαϊτανάκι μέσα στο οποίο στροβιλίζονται οι ήρωες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τη γνώμη σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...