Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

To Facebook γίνεται ταινία!

Η ταινία ονομάζεται «The Social Network» και σκηνοθέτης είναι ο David Fincher, γνωστός μεταξύ άλλων για ταινίες, όπως το «Fight Club», το «Seven», το «Panic Room», αλλά και πολλά βίντεο κλιπ μεγάλων σταρ όπως της Madonna, του Michael Jackson και του George Michael.
Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα έχουν οι: Justin Timberlake, Jesse Eisenberg and Andrew Garfield. Το σενάριο ακολουθεί κάποιους συμφοιτητές της σχολής Υπολογιστών στο Harvard το 2004, που είχαν την καινοτόμα ιδέα να ιδρύσουν και να δημιουργήσουν το Facebook, την ιστοσελίδα που δέχεται τα περισσότερα κλικ από οποιαδήποτε άλλη.
Τον CEO του Facebook, Mark Zuckerberg υποδύεται ο Jesse Eisenberg ενώ ο Justin Timberlake υποδύεται τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και Πρόεδρο, ονόματι Sean Parker.
Η ανακοίνωση της δημιουργίας της ταινίας έγινε από τον τραγουδιστή των Nine Inch Nails, Trent Reznor, ο οποίος δήλωσε σε αμερικάνικά ΜΜΕ ότι μόλις ολοκλήρωσε το soundtrack της ταινίας για την ίδρυση του Facebook.
Μέσω του site της μπάντας του τόνισε ότι μόλις διάβασε το σενάριο κατάλαβε πως έπρεπε να αφήσει αμέσως ό,τι έκανε και να ασχοληθεί με το soundtrack γιατί του τράβηξε το ενδιαφέρον αμέσως.
Η ταινία θα βγει στους αμερικανικούς κινηματογράφους την 1η Οκτωβρίου, ενώ για την Ελλάδα δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί ημερομηνία.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τη γνώμη σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...