Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014

Το CNN αποκάλυψε νικητή των Όσκαρ;

Τι θα γίνει αν ο Ντι Κάπριο κερδίσει το Όσκαρ Α΄ ανδρικού ρόλου ;


Το αμερικανικό δίκτυο CNN, κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ του για την πορεία των προετοιμασιών για τη μεγάλη βραδιά των Όσκαρ, «αποκάλυψε» το όνομα του νικητή στην κατηγορία Α΄ ανδρικού ρόλου. Σε περίπτωση που έχουμε επιβεβαίωση, το βράδυ της απονομής, θα έχουμε παρακολουθήσει, ίσως,  τη μεγαλύτερη γκάφα του Χόλυγουντ με τη συνδρομή των media.


Αποκάλυψη μπροστά τους τηλεοπτικούς δέκτες

Το βραβείο της Ακαδημίας πηγαίνει στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο για την ερμηνεία του στον πρωταγωνιστικό ρόλο της ταινίας «Ο Λύκος της Wall Street», έγραφε πάνω της η πλακέτα, όπως εμφανίστηκε πεντακάθαρα μπροστά τους τηλεοπτικούς δέκτες, κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ του καναλιού για τα Όσκαρ. Όπως ήταν αναμενόμενο, η φωτογραφία έκανε αμέσως το γύρο του διαδικτύου, με τους περισσότερους χρήστες των social media να μιλούν για τη γκάφα της δεκαετίας, δυο εβδομάδες πριν την τελετή των Όσκαρ, και ουσιαστικά για «καταστροφή» του θεσμού.


Πλακέτες για όλους τους υποψηφίους

Ωστόσο, στο δελτίο Τύπου της Ακαδημίας, για το 2010, γραφόταν πως εγχάρακτες πλακέτες φτιάχνονται για όλους τους υποψηφίους της Ακαδημίας, σε κάθε κατηγορία. Η εγχάραξη, μάλιστα, περιλαμβάνει το όνομα του υποψηφίου, την κατηγορία, τον τίτλο της ταινίας και τη χρονιά. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, μετά την ανακοίνωση των νικητών σε κάθε κατηγορία, οι πλακέτες των χαμένων ανακυκλώνονται.
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τη γνώμη σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...