Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2014

Παγκόσμιο Box Office (Α' εβδομάδα 2014): Η ταινία Ψυχρά και Ανάποδα «έσπασε» τα ταμεία

Η ταινία της Disney «Ψυχρά και Ανάποδα» έχει σπάσει τα ταμεία παγκοσμίως και κατάφερε να γίνει η δεύτερη πιο επιτυχημένη ταινία του μεγάλου κολοσσού.


Η ταινία «Ψυχρά και Ανάποδα» κατάφερε να είναι πρώτη σε εισπράξεις την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου με κέρδη 20,7 εκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ και 52,5 εκ. στην υπόλοιπη υφήλιο παρόλο που είναι η έκτη εβδομάδα προβολής της. 


Η ταινία έχει συνολικά κέρδη 600 εκατομμύρια δολάρια γεγονός που την καθιστά δεύτερη πιο επιτυχημένη ταινία όλων των εποχών ενώ τα σκήπτρα κρατάει μέχρι σήμερα η ταινία Lion King. Το Ψυχρά και Ανάποδα είναι στην τέταρτη θέση των πιο επιτυχημένων καρτούν όλων των εποχών.

Δεύτερη σε εισπράξεις ήρθε η ταινία «Paranormal Activity: The Marked Ones» με κέρδη 18,2 εκατομμύρια δολάρια και η εμπορική της επιτυχία είναι μικρότερη από τις υπόλοιπες ταινίες Paranormal Activity. Το «Hobbit» τερμάτισε τρίτο αυτή την εβδομάδα με κέρδη 16,2 εκατομμύρια δολάρια ενώ ακουλουθεί η ταινία «Ο Λύκος της Wall Street» και πέμπτη είναι το «American Hustle».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τη γνώμη σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...