Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014

Ο Ταραντίνο ακύρωσε γουέστερν γιατί διέρρευσε το σενάριο της ταινίας!

Μετά τη διαρροή του σεναρίου της ταινίας που προετοίμαζε, ο διάσημος σκηνοθέτης αλλάζει τα πλάνα του - «Είμαι πολύ βαθιά στεναχωρημένος» δήλωσε


Δεν θα γυρίσει νέο γουέστερν, όπως φαίνεται ο Κουέντιν Ταραντίνο, καθώς το σενάριο της επόμενης ταινίας που είχε στα σκαριά διέρρευσε στα μέσα ενημέρωσης. Αυτό δήλωσε ο ίδιος ο σκηνοθέτης στο περιοδικό «Deadline», λίγο αφού έγινε γνωστή η διαρροή.


«Είμαι πολύ βαθιά στεναχωρημένος» δήλωσε ο σκηνοθέτης, που είχε μόλις ολοκληρώσει τη συγγραφή του σεναρίου του σε μια αρχική μορφή και δεν σκόπευε να ξεκινήσει τα γυρίσματα πριν τον επόμενο χειμώνα. Ο τίτλος της ταινίας θα ήταν «The Hateful Eight» («Οι μισητοί οκτώ», σε κυριολεκτική μετάφραση) και θα ήταν το επόμενο γουέστερν του Ταραντίνο μετά την τεράστια επιτυχία του Django.

«Το είχα δώσει σε έξι ανθρώπους, και όπως φαίνεται διέρρευσε» είπε ο σκηνοθέτης, που υποδεικνύει έναν από αυτόυς ως υπαίτιο. Και οι έξι ήταν παραγωγοί και ηθοποιοί που εμπιστεύοταν ο Ταραντίνο. Λίγο μετά, ο ατζέντης του άρχισε να δέχεται τηλεφωνήματα από «υποψηφίους» για τους ρόλους της ταινίας.
«Τελείωσα μ' αυτό, προχωράω στο επόμενο. Έχω δέκα σενάρια ακόμα, από τα οποία προήλθε αυτό» κατέληξε ο Κουέντιν Ταραντίνο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τη γνώμη σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...