Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2013

Το Φεστιβάλ Ταινιών Δράμας δωρεάν στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Η Κινηματογραφική Λέσχη του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου, φιλοξενεί στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης τις βραβευμένες ταινίες του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, σήμερα Τετάρτη 04 Δεκεμβρίου, με ελεύθερη είσοδο.
  

Η θέση του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας στο εγχώριο κινηματογραφικό τοπίο ως το κορυφαίο φεστιβάλ στο είδος του, αλλά και η διεθνής του αναγνώριση συμβάλλουν στην επιτυχία των «ταξιδιών» του που σκοπό έχουν την προβολή και διάδοση του έργου των νέων κινηματογραφιστών.


Η Κινηματογραφική Λέσχη του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου παρουσιάζει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, σήμερα Τετάρτη 04 Δεκεμβρίου στις 20:30,  τις βραβευμένες ταινίες του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.  

Οι ταινίες μικρού μήκους που παρουσιάστηκαν φέτος στο Φεστιβάλ της Δράμας είχαν ως κοινό σημείο αναφοράς την οικονομική κρίση.

Μία κρίση που πρωταγωνιστεί είτε ως κεντρικός πυρήνας των ιστοριών τους, είτε ως φόντο σε μια Ελλάδα που δοκιμάζεται από την ανεργία, την μετανάστευση και την εργασιακή εκμετάλλευση. Το σίγουρο πάντως  είναι ότι είναι η χρονιά των γυναικών που υπογραφούν σκηνοθετικά πολλές από τις ταινίες του Φεστιβάλ αφού και το πρώτο βραβείο πήρε η νεαρή Ασημίνα Πρόεδρου με την ταινία «Red Hulk».

Πολλοί είναι τέλος οι δημοφιλείς ηθοποιοί που συνδράμουν, ενδεικτικά αναφέρουμε τους Νικήτα Τσακίρογλου, Μανώλη Μαυρομματάκη, Θεοδώρα Τζήμου, Ιερώνυμο Καλετσάνο και Ορφέα Αυγουστίδη.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου στις 20:30 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος) με είσοδο ελεύθερη (απαραίτητη η κράτηση θέσεων - τηλέφωνο 210 3418579).http://tvxs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τη γνώμη σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...