Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013

Johnny Depp: Στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Πρόκειται για μια αστυνομική κωμωδία που βασίζεται στο τελευταίο βιβλίο του Kyril Bonfiglioli, «The Great Mortdecai Mustache Mystery», και αφορά την ιστορία ενός εμπόρου τέχνης (που υποδύεται ο Depp), ο οποίος αρχίζει αγώνα δρόμου για να επανακτήσει έναν κλεμμένο πίνακα


Στα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Mortdecai», στο Λονδίνο, βρίσκεται αυτόν τον καιρό ο 50χρονος Johnny Depp, ο οποίος υποδύεται έναν πλούσιο και εκκεντρικό έμπορο τέχνης. 


Πρόκειται για μια αστυνομική κωμωδία που βασίζεται στο τελευταίο βιβλίο του Kyril Bonfiglioli, «The Great Mortdecai Mustache Mystery», και αφορά την ιστορία του εμπόρου τέχνης (που υποδύεται ο Depp), ο οποίος αρχίζει αγώνα δρόμου για να επανακτήσει έναν κλεμμένο πίνακα που φημίζεται πως περιέχει τον κωδικό για έναν χαμένο λογαριασμό τραπέζης γεμάτο με χρυσό των Ναζί. Κατά τη διάρκεια της ταινίας θα έρθει αντιμέτωπος με θυμωμένους Ρώσους, τη βρετανική MI5, τη γυναίκα του κι έναν διεθνή τρομοκράτη.


Στην καρέκλα του σκηνοθέτη της ταινίας κάθεται ο David Koepp και το εκτός από τον Depp εμφανίζονται και οι ηθοποιοί Ewan McGregor, Olivia Munn, Gwyneth Paltrow, Guy Burnet, Jonny Pasvolsky και άλλοι.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τη γνώμη σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...