Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013

Η Λαίδη και ο γιατρός

ΔΕΚΑΕΞΙ χρόνια πέρασαν από το μοιραίο δυστύχημα για τη λαίδη Νταϊάνα. Ηταν ζήτημα χρόνου να δούμε μια ταινία για τη ζωή της και είναι ευτύχημα που το εγχείρημα ανέλαβε ο Ολιβερ Χιρσμπίγκελ, που μας έχει δώσει την εξαιρετική «Πτώση» για τον Χίτλερ.


Ο Χιρσμπίγκελ εστιάζει στα τελευταία δύο χρόνια της ζωής της Νταϊάνας, την οποία ενσαρκώνει η Βρετανίδα Ναόμι Γουότς· μια πολύ καλή ηθοποιός («21 γραμμάρια», «The impos-sible»), που παρουσιάζει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με τη λαίδη Ντι. 

Ο Ναβίν Αντριους, γνωστός από τον «Αγγλο ασθενή» και το «Lost», πρωταγωνιστεί στο ρόλο του καρδιοχειρουργού, πακιστανικής καταγωγής, Χασνάτ Καν, που εμφανίζεται ως «μεγάλος, εν πολλοίς άγνωστος έρωτας» της πριγκίπισσας του λαού. Φυσικά, από το φιλμ δεν θα μπορούσαν να λείψουν σκηνές στις οποίες η πριγκίπισσα τρέχει να γλιτώσει από τις ορδές των παπαράτσι, ενώ ένα «πέρασμα» κάνει και ο Ντόντι αλ Φαγέντ.

 Η Γουότς, επί έξι εβδομάδες, έκανε εντατική «προπόνηση» μελετώντας τη φωνή της Νταϊάνας και όλες τις άλλες ιδιαιτερότητές της: τις κινήσεις του προσώπου της, τα μαλλιά της και τα μάτια της. Για να δούμε... Από την Πέμπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τη γνώμη σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...