Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013

Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι: Πόσο σοκάρονται άραγε οι πρωταγωνιστές;

«Φοβάμαι. Αλλά πέρα όλων, είμαι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένος», λέει ο 31χρονος Ντόρμαν


Την επιτυχία που έκανε το βιβλίο « Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» θέλουν να γευτούν παραγωγοί και πρωταγωνιστές της ομώνυμης ταινίας, την ώρα που αρκετοί θαυμαστές του βιβλίου περιμένουν με αγωνία την ολοκλήρωση των γυρισμάτων. 


Οι πρωταγωνιστές Τζέιμι Ντόρμαν και Ντακότα Τζόνσον μίλησαν στο αμερικανικό περιοδικό Entertainment Weekly, για την αγωνία που έχουν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αλλά και για γυμνή εμφάνισή τους.

«Δεν μπορώ να πω ότι δεν φοβάμαι. Αλλά πέρα όλων, είμαι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένος», λέει ο 31χρονος Ντόρμαν, όσο για τις έντονες ερωτικές σκηνές ο ηθοποιός εξηγεί ότι « Μεγάλωσα σε ένα απελευθερωμένο περιβάλλον. Δε με σοκάρει τα σεξ που έχει το βιβλίο».
Από την άλλη η 24χρονη Τζόνσον φαίνεται να ανησυχεί περισσότερο για το πως «γράφει» το σώμα της στο φακό « Είναι φυσικό να θέλω δείχνω ωραία ακόμα και γυμνή. Μέχρι τώρα δεν μπορούσα να καταλάβω, γιατί ο κόσμος πηγαίνει γυμναστήριο, μετά από αρκετούς μήνες έντονης γυμναστικής- για τις ανάγκες του ρόλου- το κατάλαβα. Η ευεξία που σου προσφέρει είναι ανεκτίμητη»
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τη γνώμη σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...