Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2013

Τι κοινό έχει η Taylor Swift με την Meryl Streep;


Δεν είναι η πρώτη φορά που η αγαπημένη του MTV και συνήθης ύποπτος των Teen Choice Awards Taylor Swift καταπιάνεται με τον κινηματογράφο. Είναι όμως η πρώτη φορά που θα μοιραστεί την οθόνη με τόσο μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου, όπως η Meryl Streep και ο Jeff Bridges.

H 23χρονη μουσικός προστέθηκε στο cast του "The Giver", την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου παιδικού βιβλίου της Lois Lowry.

Meryl Streep at the 61st Academy Awards. Cropp...
Meryl Streep at the 61st Academy Awards. Cropped and touched up. (Photo credit: Wikipedia)
Το βιβλίο διηγείται την ιστορία του Jonas, ενός μικρού αγοριού που ζει σε έναν φανταστικό ασπρόμαυρο κόσμο, όπου δεν υπάρχει ούτε αρρώστια, ούτε έχθρα, ούτε ρατσισμός, ούτε αρνητικά συναισθήματα και η κοινωνία λειτουργεί βάσει απόλυτης οργάνωσης και ομοιομορφίας.

Ο μικρός Jonas επιλέγεται ανάμεσα σε λίγους και εκλεκτούς ως Παραλήπτης Μνήμης, μια ιδιότητα που θα του επιτρέψει να αισθανθεί όλα εκείνα που αφαιρέθηκαν από τους ανθρώπους στην νέα τάξη πραγμάτων, όπως τα συναισθήματα της χαράς και της λύπης και η αίσθηση του πόνου.

Την εκπαίδευση και προετοιμασία του Jonas (Brenton Thwaites) αναλαμβάνει ένας παλιός Παραλήπτης, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο μετατρέπεται σε Αναμεταδότη (The Giver). Τον δάσκαλο θα ενσαρκώσει ο Jeff Bridges, ενώ η Meryl Streep θα αναλάβει το ρόλο της Αρχηγού Elder (Chief Elder) η οποία είναι εκείνη που αναθέτει εργασίες και δοκιμασίες στους νέους Παραλήπτες.

Στο ρόλο της μητέρας του Jonas θα δούμε την Katie Holmes και στο ρόλο του πατέρα τον Alexander Skarsgard.

H Taylor Swift -η πιο πρόσφατη προσθήκη στο cast- θα υποδυθεί την Rosemary, την τελευταία μαθήτρια που εκπαίδευσε ο The Giver πριν εκείνος αναλάβει τον Jonas.

Η παραγωγή της ταινίας, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Phillip Noyce ("Salt") θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο στην Νότιο Αφρική, με σκοπό η ταινία να βγει στους κινηματογράφους το καλοκαίρι του 2014.



cosmo.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τη γνώμη σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...