Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2013

Kristen Stewart: Βούτηξε στη λίμνη και είχαμε αποκαλύψεις!

Στα γυρίσματα της νέας της ταινίας Sils Maria στην Ελβετία συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός την Kristen Stewart, μαζί με την συμπρωταγωνίστρια της Juilete Binoche.


Μέχρι τώρα είχαμε δει την Kristen Stewart γυμνή σε λίμνη στο τέταρτο μέρος του Twilight με τον τότε αγαπημένο της και συμπρω-ταγωνιστή της Robert Pattinson. Για τις ανάγκες των γυρισ-μάτων της νέας ταινίας η νεαρή ηθοποιός χρειάστηκε να ξαναβουτήξει σε λίμνη με την διαφορά ότι αυτή την φορά δεν ήταν και τόσο sexy. Όχι επειδή ήταν με την Juilete Binoche και όχι με τον Robert, αλλά γιατί φορούσε ένα όχι και τόσο κολακευτικό αντρικό εσώρουχο το οποίο με το που βράχηκε στην λίμνη άφησε να φανεί το μαύρο μικροσκοπικό στριγκάκι της.

Η γαλλίδα ηθοποιός Juilete Binoche φάνηκε πιο "γενναία" από την νεαρή Kristen, μιας και μπήκε ολόκληρη στα κρύα νερά της λίμνης και μάλιστα έδειχνε ότι το απολαμβάνει αφού χαμογελούσε συνεχώς.

Η Kristen Stewart θεωρείται ένα από τα πιο sexy κορίτσια στο Hollywood και πολλοί είναι οι υποψήφιοι σύντροφοι που θα ήθελαν να είναι στο πλευρό της. Εκείνη προς το παρόν και μετά τον χωρισμό της με τον Robert Pattinson το΄χει ρίξει στην εργασιοθεραπεία και προσπαθεί να γυρίσει σελίδα στην ζωή της.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τη γνώμη σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...