Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2013

Τζουντ, ο γυμνός κλέφτης

Πολύ σκληρός για να... φοράει ρούχα είναι ο Τζουντ Λο στο τρέιλερ της νέας του ταινίας «Dom Heminway» αφού εμφανίζεται {LF}να τρέχει γυμνός ύστερα από διαπληκτισμό με πρώην συνεργάτη του τον οποίο υποδύεται ο Ρίτσαρντ Γκραντ

Προκειμένου να μπει ο Τζουντ Λο για τα καλά στο πετσί του νέου ρόλου του, έπρεπε να... βγει από τα ρούχα του. 


Στο τρέιλερ του «Dom Hemingway», που θα προβληθεί στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες τον Απρίλιο του 2014, ο ηθοποιός εμφανίζεται να τρέχει γυμνός σε έναν ελαιώνα και ο φακός καταγράφει τα καλοσχηματισμένα οπίσθιά του. 

Στην ταινία, που σκηνοθετεί και υπογραφεί το σενάριο ο Ρίτσαρντ Σέπαρντ, ο βρετανός σταρ υποδύεται έναν κλέφτη ο οποίος αφού πέρασε μια δεκαετία στη φυλακή αναζητεί τους πρώην συνεργούς του για να του δώσουν το μερίδιό του από τα κλοπιμαία.

Παρότι για τις ανάγκες του ρόλου ο 40χρονος ηθοποιός αναγκάστηκε να πάρει 14 κιλά, αν κρίνουμε από το γυμνό κορμί του παραμένει σε φόρμα.

Σίγουρα η σκηνή αυτή δεν θα ήταν τόσο ευχάριστη για τον Λο, μιας και αποφεύγει να εμφανίζεται συχνά με αδαμιαία περιβολή στη μεγάλη οθόνη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η ταινία «Αλφι» όπου είχαν προσλάβει αντικαταστάτη για να γυρίσει την ερωτική σκηνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τη γνώμη σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...