Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013

Βρετανικά ΜΜΕ: Δεύτερος θάνατος για την Diana η ομώνυμη ταινία

English: Naomi Watts at the Cannes film festival
English: Naomi Watts at the Cannes film festival (Photo credit: Wikipedia)

Ο «Guardian» γράφει για την ταινία: «Η άσχημη αλήθεια είναι ότι 16 χρόνια από εκείνη την απαίσια μέρα, το 1997, η Diana έχει ακόμα έναν φριχτό θάνατο» - Tι λένε για την πρωταγωνίστρια Naomi Watts


Λίγες ώρες μετά τη λαμπερή πρεμιέρα στο Λονδίνο, της πολυαναμενόμενης κινηματογραφικής ταινίας «Diana», στην οποία πρωταγωνιστεί η Naomi Watts, τα βρετανικά δημοσιεύματα μιλούν με τα χειρότερα λόγια για την ταινία.

H ταινία θέλει να φωτίσει τη σχέση της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Diana με τον Πακιστανό καρδιοχειρουργό Hasnat Khanoxei αλλά οι κριτικοί μιλούν για υποθέσεις, κουτσομπολιά και για μια ταινία που θα είναι «επώδυνη για τους γιους της Γουίλιαμ και Χάρι». Οι The Times, για παράδειγμα, παινεύουν το παίξιμο της Watts αλλά χαρακτηρίζουν την ταινία βάρβαρη και αδιάκριτη. Η The Guardian από την άλλη είναι ιδιαίτερα σκληρή και κάνει λόγο για δεύτερο θάνατο της Diana: « Η άσχημη αλήθεια είναι ότι 16 χρόνια μετά από εκείνη την απαίσια μέρα, το 1997, η Diana έχει ακόμα έναν φριχτό θάνατο».

Από την άλλη η Watts στη συνέντευξη που έδωσε το BBC πιστεύει ότι ο χειρισμός του θέματος έχει γίνει με μεγάλη ευαισθησία: «Εύχομαι τα παιδιά της Diana να δουν το έργο και να νιώσουν ότι το κάναμε με πολύ σεβασμό και ευαισθησία».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τη γνώμη σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...