Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2013

Συγχαρητήρια του Κ. Παπούλια στον Αλ. Αβρανά για τον Αργυρό Λέοντα

«Ελπίζω η πολιτεία να σταθεί στο ύψος της και να καταστεί αρωγός στην προσπάθεια ώστε να αποτελέσει ο Πολιτισμός και πάλι την καρδιά και την ουσία της πραγματικότητάς μας», αναφέρει στο τηλεγράφημά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας


Συγχαρητήρια επιστολή στον σκηνοθέτη Αλέξανδρο Αβρανά, η ταινία του οποίου «Miss Violence» κατέκτησε τον Αργυρό Λέοντα στο Φεστιβάλ της Βενετίας, απέστειλε ο Κάρολος Παπούλιας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκφράζει την ελπίδα του η διάκριση αυτή «να αποτελέσει αφορμή για να αντιληφθούμε και πάλι όλοι μας, και κυρίως η Πολιτεία, τη βαθιά πολιτική φύση του πολιτισμού και τη μεγάλη συμβολή του στην πορεία του τόπου και του ελληνικού λαού».

«Ελπίζω να κατορθώσει η Πολιτεία να σταθεί στο ύψος της ευθύνης που της επιβάλλει τόσο η τεράστια πνευματική κληρονομιά, όσο και η δυναμική σύγχρονη δημιουργία στην Ελλάδα, και να καταστεί αρωγός στην προσπάθεια ώστε να αποτελέσει ο Πολιτισμός και πάλι την καρδιά και την ουσία της πραγματικότητάς μας» καταλήγει στην επιστολή του ο κ. Παπούλιας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τη γνώμη σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...