Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013

Οι αδελφοί Κόεν και ο Αλεξάντερ Πέιν στο φεστιβάλ κινηματογράφου Τέλιουραϊντ

Θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με το φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας και πριν από το Διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου του Τορόντο


Τις πύλες του στο κοινό θα ανοίξει σήμερα το φεστιβάλ κινηματογράφου, Τέλιουραϊντ, στο οποίο θα παρουσιαστούν ταινίες από σκηνοθέτες όπως ο Τζέισον Ρέιτμαν, οι αδελφοί Κόεν και ο Αλεξάντερ Πέιν, ανακοίνωσε την Τετάρτη εκπρόσωπος του φεστιβάλ.

Το φεστιβάλ θα ξεκινήσει στις 29 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 2 Σεπτεμβρίου. Κατά τη διάρκειά του θα προβληθούν συνολικά 27 ταινίες μεγάλου μήκους, οι οποίες ανακοινώνονται μία ημέρα πριν την έναρξη του φεστιβάλ.

Το Τέλιουραϊντ θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με το φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας και πριν από το Διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου του Τορόντο.

Ανάμεσα στις ταινίες που θα προβληθούν θα είναι αυτή των αδελφών Κόεν με τίτλο «Inside Llewyn Davis» καθώς και το δράμα από τον σκηνοθέτη Αλεξάντερ Πέιν με τίτλο «Nebraska».

Στο φεστιβάλ θα προβληθεί επίσης η ταινία «Gravity» μια τρισδιάστατη κινηματογραφική παραγωγή με πρωταγωνιστές τον Τζορτζ Κλούνεϊ και την Σάντρα Μπούλοκ, οι οποίοι υποδύονται δύο αστροναύτες που έχουν εγκλωβιστεί στο διάστημα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τη γνώμη σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...