Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013

ΗΠΑ: Συγκεντρώνουν υπογραφές για να διώξουν τον νέο Μπάτμαν


Πάνω από 50.000 άνθρωποι δε θέλουν τον Μπεν Αφλεκ στον ρόλο του Μπρους Γουέιν


Μετά την ανακοίνωση της Warner ότι ο νέος Μπάτμαν, στο sequel της ταινίας «Man of Steel», θα είναι ο Μπεν Αφλεκ έκρηξη αρνητικών σχολίων παρατηρείται στους δημοφιλείς τόπους κοινωνικής δικτύωσης.

Εκατοντάδες τα tweets, δεκάδες είναι τα γκρουπ στο Facebook, άλλα τόσα τα σχόλια σε μπλογκς που θέλουν εδώ και τώρα να αλλάξει ο πρωταγωνιστής της ταινίας. Οι περισσότεροι χρήστες του Διαδικτύου δεν προτείνουν εναλλακτική, απλώς απαιτούν να μην είναι ο Μπεν Αφλεκ αυτός που θα υποδυθεί τον άνθρωπο-νυχτερίδα.

Σαν να μην έφτανε αυτό, διαδικτυακή διαμαρτυρία καλεί την εταιρία παραγωγής να τον διώξει από το καστ της ταινίας και προσκαλεί τους υποστηρικτές της άποψης αυτής να υπογράψουν.

Έτσι, στην ιστοσελίδα change.org εμφανίζεται η φωτογραφία του διάσημου ηθοποιού με ένα τεράστιο κατακόκκινο «Νo» στο πρόσωπό του, αλλά και ένα κείμενο που εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ο γοητευτικός Αφλεκ είναι ακατάλληλος για τον ρόλο.


«Οι υποκριτικές ικανότητές του δεν πλησιάζουν καν τον ρόλο του Μπρους Γουέιν και θα δε θα μπορεί να τον ερμηνεύσει σωστά. Δεν έχει χτισμένο κορμί και δεν είναι αρκετά τρομακτικός για τον ρόλο του Μπάτμαν. Η ερμηνεία του ως Daredevil ήταν άθλια και δεν πλησιάζει καν σε πρωταγωνιστή ταινίας δράσης. Σας παρακαλώ βρείτε κάποιον άλλο», γράφει χαρακτηριστικά το κείμενο.

Μέχρι στιγμής, η διαμαρτυρία έχει συγκεντρώσει 51.145 υπογραφές ανθρώπων που δε θέλουν τον, πολυβραβευμένο για την ταινία «Επιχείρηση: Argo», ηθοποιό και όπως φαίνεται σύντομα θα ξεπεράσει τις 70.000 που είναι και ο απαιτούμενος αριθμός.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τη γνώμη σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...