Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2013

Πώς ο Αστον Κούτσερ έγινε Στιβ Τζομπς: Η προετοιμασία του για τον μεγάλο ρόλο

Image representing Steve Jobs as depicted in C...
Image via CrunchBase
Ο Αστον Κούτσερ, πρωταγωνιστεί στην ταινία Jobs, για την ζωή του ιδρυτή της Apple Στιβ Τζομπς, που απεβίωσε πρόσφατα. Πρόκειται για έναν ρόλο πρόκληση για τον συγκεκριμένο ηθοποιό και έχει πολύ ενδιαφέρον η προετοιμασία που έκανε για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του.

Μιλώντας στο Quora ο Κούτσερ περιέγραψε στους φαν του πώς προετοιμάστηκε για να υποδυθεί τον Στιβ Τζομπς και να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του ρόλου.

Οπως αναφέρει ο δημοφιλής ηθοποιός βίωσε κυριολεκτικά το ρόλο του, αφού για καιρό έτρωγε ότι και ο Στιβ Τζομπς, σταφύλια, χυμό καρότο και ποπκορν, ενώ έδωσε μεγάλη σημασία και στην γλώσσα σώματος του μέσα από μια σειρά βίντεο.

Παρατήρησε πως χρησιμοποιούσε τα χέρια του ο Τζομπς όταν μιλούσε, για παράδειγμα πάντα μετρούσε με τα δάχτυλα του ξεκινώντας από το μικρό ενώ πολλές φορές χρησιμοποιούσε μακρόσυρτα το 'aaaaand' και 'noooow' για να δώσει χρόνο στο εαυτό του για να σκεφτεί στο τι θα πει μετά.

Ο ηθοποιός φαίνεται πως ειλικρινά θαυμάζει τον Στιβ Τζομπς, αφού όπως δήλωσε «Στο τέλος το καλύτερο που μπορεί να ειπωθεί για αυτό τον άνθρωπο είναι οι ίδιες του οι δημιουργίες. Ήταν όλες κομψές, έξυπνες, στοχαστικές, ακριβής, καλλιτεχνικές, τολμηρές, με όραμα, περίπλοκές, αποτελεσματικές και διασκεδαστικές.... Ακριβώς όπως ο ίδιος »Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τη γνώμη σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...