Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013

Το Dirty Dancing ψηφίστηκε ως η ταινία με την καλύτερη χορευτική σκηνή

Η σκηνή "Τime of my life" της ταινία Dirty dancing
Η σκηνή "Τime of my life" της ταινία Dirty dancing ψηφίστηκε ως η καλύτερη χορευτική σκηνή σε ταινία.

Η σκηνή αυτή, από την επιτυχία των 80's, στην οποία ο Johny Kastro, που ενσαρκώνει ο Ρatrick Swayze, σηκώνει εντυπωσιακά την Jennifer Grey και την κράτα ψηλά με τέτοιο τρόπο που το κοινό ζητωκραυγάζει με ενθουσιασμό, λαμβάνει το ένα τέταρτο των ψήφων σ' αυτήν την έρευνα.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί ότι η εν λόγω σκηνή "κονταροχτυπήθηκε" με τη σκηνή της ταινίας "Singin in the Rain". Το αντρικό κοινό με τη σειρά του δήλωσε την προτίμησή του στην κλασική Gene Kelly στην ταινία "Singin in the Rain" με ποσοστό 28%, ενώ το γυναικείο κοινό εξέφρασε την προτίμησή του για τη σκηνή "Τime of my Life" του Dirty dancing με 39%.

Σκηνή από την ταινία "Singin in the Rain"
Η σκηνή της ταινίας "Saturday Night Fever" τώρα με πρωταγωνιστή τον John Travolta και την Karen Lynn ψηφίστηκε επίσης ως ελκυστική και ενδιαφέρουσα σκηνή, με ποσοστό 33%.

Στη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από το κανάλι QCV με πρωτοβουλία των Flavia Cacace και Russel Grant, συμμετείχαν 1.000 Βρετανοί.

H Flavia Cacace, αστέρι των dvd της Zalza, δηλώνει ότι "Πάντα αγαπούσα τα ταλέντα υπέροχων χορευτών και ηθοποιών που ενέπνεαν και εμπλούτιζαν το χορό. Γι' αυτό το λόγο ο Russel κι εγώ θελήσαμε να εμφυσήσουμε το  κοινό σε αυτό και να τους αποδείξουμε ότι μπορούν να τα καταφέρουν και οι ίδιοι".


Σκηνή από την ταινία "Saturday Night Fever"
H έρευνα αποκάλυψε επίσης, ότι ο χορός αποτελεί μία από τις αγαπημένες μεθόδους  εκγύμνασης και απώλειας βάρους για τους Βρετανούς, με ποσοστό 26%, ενώ το 40% των γυναικών δήλωσε ότι συνιστά την αγαπημένη τους μορφή γυμναστικής, ειδικά όταν η προπόνηση γίνεται παρακολουθώντας dvd.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τη γνώμη σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...