Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013

Προβολές των βραβευμένων ταινιών του 2ου Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας

η κέλυ τινάζει τα σεντόνια
Προβολές των βραβευμένων ταινιών του 2ου Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας 

Η Κινηματογραφική Εταιρεία ΚΟΥΙΝΤΑ σε συνεργασία με την εταιρεία «Ορίζοντας Γεγονότων» και τον Κινηματογράφο Μικρόκοσμο ( Λεωφ. Συγγρού 106, στάση μετρό Συγγρού-Φιξ) 
Προβάλει τις βραβευμένες ταινίες του 2ου Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας.Η αρχή θα γίνει στις 2 Μαρτίου και ώρα εναρξης για τις ταινίες 23:30 ,ενώ από τις 22:30 θα ακούμε μουσικές στο φουαγιέ του κινηματογράφου.Ο κινηματογράφος πρέπει να εχει την φιλοδοξία να καταγράφει το παρόν,να συνδιαλέγεται με το παρελθόν, και να φαντάζεται το μέλλον.Οι ταινίες θα πρέπει να βασίζονται σε αυτό και να δουλεύουν το ψηφιακό μέσο σαν ένα σύγχρονο τρόπο εμφάνισης και αντίληψης του αισθητού. Το θέμα είναι η αισθητική αρτιότητα ,η αισθητική αναζήτηση με το πέρασμα στο ψηφιακό. Τα νέα τεχνολογικά δεδομένα,επιτρέπουν τις ιδιαιτερότητες, να αναδείξουν την αισθητική δύναμη, να δουλέψουν με τη υφή, με τις σχέσεις των εικόνων και των μορφών της αφήγησης. Η σχέση τέχνης και τεχνικής στον κινηματογράφο είναι οροι συνηφασμένοι.

Miss Mia Meows 11:44
Hidden Life 15:00
TIMOR 16:58
Ο κύριος Π 12:00
Η μεγάλη κομπίνα 10:30
Living City 18:00
Εκκρεμότητα 6:31
China Doll 6:20
Η Κέλυ τινάζει τα σεντόνια 3:52
Ο Θάλαμος του Πόνου 7:53
Gran partita 15:14
Matador 5:49

Κινηματογραφική Εταιρεία ΚΟΥΙΝΤΑ
www.kouinta-production.gr
Ορίζοντας Γεγονότων
http://orizontasgegonoton.weebly.com/
Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας
www.shortfilmfestival.gr
Απο τους στόχους της Κινηματογραφικής εταιρείας ΚΟΥΙΝΤΑ σε συνεργασία με τον "ορίζοντα Γεγονότων" και τον κινηματογράφο Μικρόκοσμο ειναι η σταθερή προβολή απο τον Απρίλιο μίας Ελληνικής ταινίας μεγάλου Μήκους και ενός ντοκιμαντέρ κάθε μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τη γνώμη σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...