Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2012

Cinemania στον Σταφιδόκαμπο

Η νύφη το ’σκασε! Απίστευτο περιστατικό στην Ηλεία με πρωταγωνιστές τους μελλόνυμφους και... τον Μπάμπη, ο οποίος πήρε τη νύφη με το Citroen 2CV του και έγιναν καπνός!

Θα μπορούσε να είναι αλήθεια και να είχε ξεσπάσει σάλος σε ολόκληρο τον νομό, όμως πρόκειται μόνο για ένα γύρισμα για την κινηματογραφική ταινία που γυρίζουν οι μαθητές του Καλοκαιρινού Σχολείου Κινηματογράφου.

Οι συμπέθεροι, τα παρανυφάκια, οι κουμπάροι και φυσικά οι δεκάδες καλεσμένοι είχαν πάρει από νωρίς τις θέσεις τους και περίμεναν εναγωνίως να έρθει ο γαμπρός και η νύφη. Ολα έδειχναν ότι ο γάμος ήταν καλά οργανωμένος και πλουσιοπάροχος.

Επιτέλους, έφτασαν οι μελλόνυμφοι λαμπεροί και χαμογελαστοί πάνω σε μια στολισμένη άμαξα. Ολα έβαιναν καλώς μέχρι τη στιγμή που έφτασε στην εκκλησία ο Μπάμπης με το 2CV του, το θρυλικό Ντεσεβό.

Ψύχραιμος, κοίταξε στα μάτια τη νύφη, της έκανε ένα απλό νόημα και εκείνη χωρίς καθυστέρηση μπήκε στο όχημα και έφυγε μαζί του, αφήνοντας σύξυλο γαμπρό και καλεσμένους.

Η λογική συνέχεια θα ήταν να επικρατήσει αν μη τι άλλο πανζουρλισμός. Ομως, ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα, γιατί όλοι ήταν ηθοποιοί και κομπάρσοι στην κινηματογραφική ταινία που γυρίζουν οι μαθητές του Καλοκαιρινού Σχολείου Κινηματογράφου, το οποίο διοργανώνει για πρώτη χρονιά φέτος το Πνευματικό και Καλλιτεχνικό Κέντρο Σταφιδοκάμπου.

Υπό τις οδηγίες του διευθυντή του σχολείου, του σκηνοθέτη Βασίλη Μπουντούρη, και του καταξιωμένου καμεραμάν Διονύση Γαγάτσου, οι μαθητές του Καλοκαιρινού Σχολείου αποτυπώνουν στο φιλμ όλα όσα διδάχθηκαν το προηγούμενο διάστημα, καθώς η κινηματογραφική ταινία αποτελεί τις τελικές εξετάσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τη γνώμη σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...