Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2011

Ο Δήμος Δράμας πέτυχε την αυτονόμηση του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους


Σημαντικό σταθμό για την εξέλιξη του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας αποτελεί η απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών για την αυτονόμησή του η οποία επετεύχθη μετά από συστηματική αλλά και επίμονη προσπάθεια του Δήμου Δράμας.

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους μαζί με τον Μουσικό Οργανισμό του Δήμου θα αποτελούν πλέον ένα Ν.Π.Δ.Δ. που θα έχει την επωνυμία «Πολιτιστικός Οργανισμός Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας».
Η αλλαγή θα συνοδεύεται και με την ανάληψη των παλαιών οφειλών του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους, ώστε να μπορούν να πληρωθούν όλοι οι προμηθευτές που διαχρονικά έχουν να παίρνουν χρήματα από το Φεστιβάλ.
Με τον τρόπο αυτό ο Δήμος Δράμας δίνει τέλος στην ταλαιπωρία των προμηθευτών αντιμετωπίζοντας το ζήτημα με υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Παράλληλη είναι η επιδίωξη του Δήμου και για τις οφειλές των άλλων Δημοτικών Επιχειρήσεων από παρελθόντα έτη.
Το φετινό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 24 Σεπτεμβρίου και από την πλευρά του Δήμου Δράμας υπάρχει η ετοιμότητα για την διεξαγωγή του με στόχο την διοργάνωση ακόμη μιας επιτυχημένης εκδήλωσης με πολλές καινοτόμες δράσεις.
Τα οικονομικά της φετινής διοργάνωσης θα κινούνται στο πλαίσιο του προϋπολογισμού και μέσα σε αυτόν περιλαμβάνεται και η πληρωμή οφειλών από έπαθλα των προηγούμενων πέντε ετών, προκειμένου το Φεστιβάλ να είναι συνεπές απέναντι στους διαγωνιζόμενους.
Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι στο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους, στο πλαίσιο των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων, θα υπάρχει αφιέρωμα στον μεγάλο πρωταγωνιστή του Ελληνικού κινηματογράφου Θανάση Βέγγο.
piazzadelpopolo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τη γνώμη σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...