Τρίτη, 5 Ιουλίου 2011

Η Lily Cole στην ταινία "Snow White and the Huntsman";

Lily Cole at the 2009 Toronto International Fi...Image via WikipediaΤο πανέμορφο μοντέλο από την Βρετανία Lily Cole φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις προκειμένου να εμφανιστεί στην ταινία "Snow White and the Huntsman", σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

Εκτός από την Lily Cole, στην ταινία φημολογείται πως θα εμφανιστεί και ο Sam Spruell, αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι ρόλοι που θα αναλάβουν οι δύο ηθοποιοί.

Το "Snow White and the Juntsman" αφορά την κινηματογραφική μεταφορά του γνωστού παραμυθιού της Χιονάτης, επικεντρώνεται όμως στην ιστορία όπως την βλέπει ο κυνηγός, ο οποίος αψηφάει τις εντολές για να σκοτώσει τη Χιονάτη, και αντιθέτως βοηθάει την πριγκίπισσα και της μαθαίνει πώς να πολεμάει, για να νικήσει την κακιά μητριά της.

Τον ρόλο της Χιονάτης έχει αναλάβει να ενσαρκώσει η Kristen Stewart, ενώ την κακιά μάγισσα θα υποδυθεί η Charlize Theron. Δημοσιεύματα αναφέρουν πως επικρατέστερος για τον ρόλο του κυνηγού είναι ο Chris Hemsworth.

Την σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Rupert Sanders, και η παραγωγή της αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο φθινόπωρο, ώστε να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2012.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τη γνώμη σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...