Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2011

"Μία φορά κι ένα μωρό" του Νίκου Ζαπατίνα.

Σε ένα διάλειμμα των γυρισμάτων ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε για την νέα του ταινία όπου πρωταγωνιστεί και για το ρόλο που υποδύεται. Τί ακριβώς είναι το "Μία φορά κι ένα μωρό";

«Η πιο απλή και προφανής απάντηση είναι μια ταινία κωμωδίας,σε σενάριο και σκηνοθεσία του Νίκου Ζαπατίνα. Το "Μία φορά κι ένα μωρό" είναι η ιστορία δύο μοναχικών ανδρών, του Αλκιβιάδη και του Νώντα και ενός μωρού της Περσεφόνης.

Ο Αλκιβιάδης είναι ένας άνθρωπος που τίποτα δεν του πηγαίνει καλά και η γυναίκα του τον απατά και εκείνος αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του.Ένας κλασικός μπον βιβάν τον σώζει από βέβαιη απόπειρα αυτοκτονίας. Στον επόμενο τόνο θα βρεθούν μαζί στο ίδιο αμάξι να γυρίζουν όλη την Ελλάδα μαζί με ένα μωρό και ένα σημείωμα που θα υπαινίσσεται ότι το βρέφος είναι καρπός του έρωτα του μπον βιβάν με μια άγνωστη καλλονή».

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας "Μια φορά κι ένα μωρό", βρέθηκε χθες στον σιδηροδρομικό σταθμό Καλαμάτας ο γνωστός σκηνοθέτης Νίκος Ζαπατίνας.

Η ταινία δρόμου και... σιδηροδρόμου, όπως λέγεται στη γλώσσα των ανθρώπων του κινηματογράφου, είναι κωμωδία με πρωταγωνιστές τον Πέτρο Φιλιππίδη και το Σάκη Μπουλά και θα κυκλοφορήσει τον προσεχή Μάρτιο.

Σπουδαία πόλη χαρακτήρισε την Καλαμάτα ο Νίκος Ζαπατίνας, και είπε ότι αξίζει τον κόπο να κάνει μια ταινία μόνο στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τη γνώμη σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...