Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010

"Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2"

Harry Potter and the Deathly HallowsImage via Wikipedia Αν και το πρώτο μέρος της παίζεται ακόμα στους κινηματογράφους με εισπράξεις εκατομμύρια δολάρια, οι φανατικοί θαυμαστές του Harry Potter δηλώνουν πως περιμένουν με ανυπομονησία το δεύτερο μέρος της ταινίας που θα ολοκληρώσει την κινηματογραφική μεταφορά των βιβλίων της JK Rowling.
 
Το "Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2" είναι η ταινία που περιμένουν με τη μεγαλύτερη ανυπομονησία το 2011 τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες, σύμφωνα με δημοσκόπηση που έγινε μέσω διαδικτύου από εταιρία πώλησης κινηματογραφικών εισιτηρίων. Στη δημοσκόπηση αυτή έλαβαν μέρος πάνω από 1000 άνθρωποι.
Η ταινία που θα προβληθεί τον επόμενο Ιούλιο επιλέχθηκε από το 26% των ανδρών που ερωτήθηκαν και το 24% των γυναικών ως η ταινία που θα ήθελαν να δουν περισσότερο από κάθε άλλη. 
Στη δεύτερη θέση βρίσκονται δύο ταινίες: το "Twilight Saga: Breaking Dawn, Part 1" για τις γυναίκες, και το "The Hangover 2" για τους άντρες. 
Στην ίδια δημοσκόπηση, το 10% των αντρών θεωρεί ως πιο σέξι ηθοποιό την Natalie Portman, ενώ οι γυναίκες ψήφισαν για την ίδια κατηγορία την Penelope Cruz.

Ο Johnny Depp είναι και για τα δύο φύλα ο πιο σέξι άντρας του σινεμά και ακολουθούν ο Ryan Reynolds για τους άντρες και ο Robert Downey Jr. για τις γυναίκες. 
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τη γνώμη σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...