Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2010

H Σάλμα Χάγιεκ σε μία ξεκαρδιστική κωμωδία


«Οι Μεγάλοι» είναι ο τίτλος της νέας ταινίας του Ντένις Ντούγκαν. Σε αυτό πρωταγωνιστούν Κρις Ροκ, Ρομπ Σνάιντερ, Σάλμα Χάγιεκ, Άνταμ Σάντλερ, Κέβιν Τζέιμς και Ντέιβιντ Σπέιντ.

Η υπόθεση: Τριάντα ολόκληρα χρόνια μετά την αποφοίτησή τους από το σχολείο, πέντε καλοί φίλοι, o ξεκαρδιστικός Άνταμ Σάντλερ («YouDon\'tmesswiththeZohan», «I now pronounce you Chuck & Larry», «Click», «Anger Management»), ο Κέβιν Τζέιμς (επίσης πρωταγωνιστής στις ίδιες ταινίες), ο Ρομπ Σνάιντερ, ο Κρις Ροκ και ο Ντέιβιντ Σπέιντ, άλλοι παντρεμένοι πια, μαζί με τις γυναίκες τους (Σάλμα Χάγιεκ, «Frida», «Banditas» είναι η σύζυγος του Σάντλερ στην ταινία), και άλλοι ανύπαντροι, ξανασυναντιούνται για να περάσουν μαζί το Σαββατοκύριακο της 4ης Ιουλίου και να αποδείξουν πως παραμένουν για πάντα αμετανόητοι έφηβοι… Η dream team της σύγχρονης κωμωδίας του Χόλυγουντ με μία νέα ταινία που υπόσχεται γέλιο μέχρι δακρύων…!

Ηι Σάλμα Χάγεκ που πρωταγωνιστεί στην ταινία αναφέρει χαρακτηριστικά: « Πάντα οι γυναίκες είναι αυτές που βοηθούν τους άντρες τους να ωριμάσουν. Πρώτα οι μητέρες, μετά οι κοπέλες τους, οι σύζυγοι και τέλος οι κόρες τους». Η ηθοποιός που δηλώνει ενθουσιασμένη για τη συνεργασία,προσθέτει: «Είναι σημαντικό να διατηρείς την αθωότητα σου, ακόμα και όταν υπάρχουν δυσκολίες».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αποσπάσματα από την ταινία και τις συνεντεύξεις των ηθοποιών που πρωταγωνιστούν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τη γνώμη σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...